Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Han gør mig usikker…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ja, jeg tror det er en helt normal ting at man kan føle sig forvirret som pige. Jeg har i alt fald gjort det. Da jeg lige var fyldt 15 havde jeg en kæreste men han droppede mig. Jeg var meget ked af det og snakkede med en veninde om det som netop havde været ude for det samme. Vi aftalte at sove sammen en weekend for at snakke videre. Vi lå bare og snakkede og snakkede og stemningen blev rigtig god og vi holdt om hinanden og fik trøstet hinanden. Hen på morgnen kom så tilfredsstillesen og vi faldt i søvn i hinandens arme. Næste morgen var jeg sikker på jeg var til piger og oppe og køre over det men nu har jeg igen fået en drengekæreste. Jeg er dog ret sikker på at jeg sagtens kunne “falde i igen” hvis jeg sov med en sød veninde og blive intim. Så jeg tror mere man skal se på personen og ikke på kønnet. Jeg kan i alt fald med begge køn

  • anonym pige på 16, Pige, 16 år

Jeg tror bare du skal tage tid til at tænke over tingene. Jeg er selv lesbisk og havde før en drenge kæreste (som jeg ikke kunne lide.) Det har næsten taget mig ét år at finde ud af. Men hvis du synes at drenge der flirter med dig, er lidt spændende, kunne det jo være at du var biseksuel eller noget andet. Jeg tror bare du skal tage en pause for at tænke på det, og se hvordan du føler når du har fået en lille pause.
Håber det har hjulpet! (:

  • Mulle, Pige, 13 år

Wow hvor er du sej det er vild fedt du allerede har fundet ud af det om dig selv ❤️
VÆR DIG SELV
held og lykke

  • Vær glad, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat