Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Han delte min sexparter til hele byen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Først og fremmest er 14 år en lidt ung alder til at have sex i. Men det er dit valg. Jeg vil sige at du skal gøre alt hvad du kan for at få posted ned. Rapporter det (hvis man kan det på den hjemmeside), skriv en politi rapport, kom i kontakt med hans forældre (i det mindste prøv igen). Jeg har hverken prøvet at have sex, eller blive mobbet på internettet, men jeg har en god ide om hvad jeg skal gøre. Held og lykke med at få videoen slettet

  • LW, 13 år

Hej jeg ved godt det kan være svært, men prøv at snak med din klasse lære eller en lære på skolen du kan stole på. Sig det til ham/hende og så kan i tage en snak om at den video skal slettes, jeg ved det kan blive svært, at snakke med en lære om det. Men nu når i har prøvet at kontakte hans forældre uden held, så snak med en lære om det.

  • sofiepigen13, 13 år

Hej. Jeg synes ikke at du skal have sex når du er 14 år gammel og man skal være 18 år tror jeg nok.

Enige?

  • 12 år og trist, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat