Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Blødt på hans lagen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 17, det er helt normalt og du skal IKKE skamme dig. Hvis ham du var sammen med syntes det er klamt så er han nok ikke den rigtige for dig. Det kan du jo ikke gøre for!

  • din online mor, Pige, 20 år

jeg har selv blødt på min eks lagen et par gange, da mine mens er meget uforudsigelige og kraftige. blødte enda gennem top madrassen en gang. mine erfaringer siger mig at de ikke rigtig giver en fuck. hvis de er ordenlige personer vasker de bare lagenet og så er det det.

  • L, Pige, 17 år

Hey smukke. Tror bare du skal sige det til ham at du er bange for at du har blødt på hans lagen og så svare han dig nok om du har eller ik har. Han skal nok tilgive dig og det lyder virkelig som et ting der fylder meget for dig lige nu så det bedste du kan gøre lige nu er nok bare at sige det til ham så du kan få lidt ro på igen.

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat