Brev

Græde under sex?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Da jeg mistede min mødom græd jeg to gange. Første gang fordi det gjorde ondt men samtidig var en utrolig følelse at have min kæreste oppe i mig. Vi holdt så pause indtil det ikke gjorde ondt længere og prøvede så igen og så gled det pludselig lettere og jeg fik orgasme. Der græd jeg igen, bare af lykke, fordi det bare var sådan en utrolig følelse og jeg havde slet ikke regnet med at komme når det nu var første gang. Så jeg kender altså også godt til det.

  • Engang jomfru, Pige, 15 år

Måske vil din partner få et chock, hvis de ikke er klar over, at det er noget du gør. Så hvis du bare nævner det inden, sker der nok ikke det store.

  • Anonym, Pige, 16 år

Prøv at holde dine tårer inde, og hvis du ikke kan det så bare grad ud.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat