Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Gråd under sex?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har jo ikke haft sex endnu men tror godt jeg ved hvad du mener. For et stykke tid siden onanerede jeg sammen med en veninde for første gang, det var noget vi havde snakket om et stykke tid at vi skulle prøve. Da jeg skulle ha min orgasme kom jeg til at græde lidt for jeg var jo bare van til at være mig selv men nu var der pludslig en og dele det med og som var der for mig mens det stod på. Det gjorde virklig indtryk, så jo, jeg forstår dig godt.

  • det er bare mig, Pige, 14 år

Sex er det smukkeste mellem to personer. Det er dit mest dyrbare, som du kan give af dig selv. Du er meget sårbar når du har sex, da du lader dig forfører og bliver parret, med det formål at det gerne skulle bringe et liv til verden, ved at du bliver gravid. Selvom du bruger beskyttelse om det kondom, p-piller osv. Så kan man godt blive berørt af at have dejlig sex. Du bliver rørt af, at en anden kan tilfredsstille dig sexsuelt. Du føler dig elsker og speciel.

Jeg er gift og har en datter på 1 år. Jeg elsker min lille familie af hele mit hjerte, min graviditet var planlagt, jeg var 20 da min mand gjorde mig gravid. Da han og jeg havde sex af kærlighed, og lå og forsøgte at skabe et liv i min mave, der begyndte jeg også at græde, fordi det var så smukt, havde svært ved at tro, at vi skulle nå dertil. Da han kom, græd jeg også af glæde, fordi jeg havde min æggeløsning, og vidste han meget vel i det her øjeblik befugtede mig.

Så jo det ikke unormalt. Se det som noget smukt 😘

Forsæt dit sexliv. ❤️

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke mærkeligt at græde under, og efter sex…
det er ikke noget du kan gøre for, Det lyder som om du har valgt nogle gode at have sex med siden de vil trøste dig.
Men årsagen til man ofte græder under sex er fordi, ens hjerte ikke er med… Hvis det gir mening. Altså at du ikke mener han/hun er DEN. hvilket er fair nok.

  • RW, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat