Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

God i sengen?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det betyder egentlig bare at man har god sex. Det lidt en drenget måde at spørge på om man nød det. Der er ikke en definitiv måde at være god i sengen på men det kommer an på personen, derfor er det vigtigt man kommunikere om det

  • Noah, 17 år

Må indrømme at vi selv bruger udtrykket når jeg snakker med mine kammerater. Måske uden helt at vide hvad vi enlig mener. Umiddelbart tror jeg det er noget med at hun viser at hun er liderlig og viser tydeligt når hun kommer og så self at hun er godt stram. Ellers ved jeg ikke.

  • Mathias, Dreng, 16 år

Min definition at god i sengen – tror jeg deler den med de fleste drenge, men selvfølgelig er der også helt nomarle undtagelser. Lad mig gøre det simpelt med en liste:

– Submissive, “altså at pigen kan lide, at få at vide hvad hun skal gøre. Med andre ord, at hun gør som der bliver sagt”
– Er selvsikker, “selvom hun skal være submissive, må hun godt give lidt igen. Hun skal vide – eller i hvert fald tro på, – at hun er dejlig ;)”
– God kommunikation, “det er okay at grine/tale under sex. Kommuniker hvis noget gør ondt eller er ubehageligt”.

Man kan måske opfatte det som lidt hårdt. Men det er netop også derfor at nogle selvfølgelig mener andet. Man skal også sørge for at huske at sex kun er en “leg”, og at rollerne måske er mere traditionelt omfattet under selve samlejet end de ellers vil være.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat