Brev

Give finger til kæreste

Hej allesammen!

Jeg er en dreng på 13 og jeg vil virkelig gerne begynde at udforske sammen med min kæreste. Så jeg ville gerne starte med at give finger eller bare tage hende på brysterne. Men hvis jeg giver hende finger er jeg ikke sikker på om hun selv er klar til det.

Jeg vil også gerne snakke med hende om det men jeg ved ikke hvordan og hvornår det passer til det. Og jeg er også bange for at tage hendes mødom ved at give hende finger.

Min ven har allerede prøvet det hele og har haft sex med en masse andre. Men han bor langt væk fra mig på en anden skole. Vi skal snart mødes.

Mig og min kæreste har været sammen i lidt over et halvt år nu og vi snakker meget om frække ting osv. Jeg har fået et par billeder fra hende her og der og har spurgt hende om havde det okay med at vise sig frem på den måde, og det sagde hun ja til.

Så hvordan skal jeg give hende finger? Og burde jeg?

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej. Nu er jeg 15, hvilket nok hjælper lidt på det hele. Jeg fik en rigtig sød kæreste for godt 3 måneder siden, og vi har også haft sex. Han startede ud med at give mig finger, og jeg kunne mærke jeg ikke var klar, – så jeg sagde fra. Det der var virkelig vigtigt for mig, som min kæreste faktisk gør hver gang – også selvom vi har haft sex, hvisker om jeg er okay inden han putter sin hånd ned i mine bukser. Det synes jeg er vigtigt, at hele tiden spørge hinanden og være sikre så ingen føler sig forpligtede eller utilpas. Gør, hvad i føler for. Men husk nu, bare fordi din ven er nået langt – behøver du ikke og skal nå det lige nu. Du har hele livet foran dig, så rolig.. Det skal nok gå. Og du skal nok nå det! – Hilsen Mig😊

  • anonym pige,, Pige, 15 år

Hvorfor kan man sove når man er sammen med kærter man ikke alen

  • Mille, Pige, 17 år

Hej😁

Måske skulle du vente til i er lidt tættere måske skulle i kende hinanden lidt bedre måske vente 1 år eller 2

  • Emma, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat