Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Give finger til kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Nu er jeg 15, hvilket nok hjælper lidt på det hele. Jeg fik en rigtig sød kæreste for godt 3 måneder siden, og vi har også haft sex. Han startede ud med at give mig finger, og jeg kunne mærke jeg ikke var klar, – så jeg sagde fra. Det der var virkelig vigtigt for mig, som min kæreste faktisk gør hver gang – også selvom vi har haft sex, hvisker om jeg er okay inden han putter sin hånd ned i mine bukser. Det synes jeg er vigtigt, at hele tiden spørge hinanden og være sikre så ingen føler sig forpligtede eller utilpas. Gør, hvad i føler for. Men husk nu, bare fordi din ven er nået langt – behøver du ikke og skal nå det lige nu. Du har hele livet foran dig, så rolig.. Det skal nok gå. Og du skal nok nå det! – Hilsen Mig😊

  • anonym pige,, Pige, 15 år

Hvorfor kan man sove når man er sammen med kærter man ikke alen

  • Mille, Pige, 17 år

Hej😁

Måske skulle du vente til i er lidt tættere måske skulle i kende hinanden lidt bedre måske vente 1 år eller 2

  • Emma, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat