Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

gay og ved ikke hvad jeg skal gøre

Hej jeg er homoseksuel og ved ikke hvad jeg skal gøre for at finde en kæreste

jeg vil gerne have en men ved ikke hvor jeg skal lede så det er meget svært i min alder at finde en kæreste som også er homoseksuel

så håbede at i kunne give mig råd til hvor jeg skal lede

VH. dreng på 15

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Jeg er selv lesbisk og folk støtter mig ik’ rigtig men du er heldig at jeg støtter dig. Jeg har en drengeven og han er 15 men han er fra udlandet (USA). Men det kommer jo os lidt an på om du går efter kroppen eller personligheden. Jeg har selv en kæreste (Hun er fra Storbritannien). Det er ret svært i starten. Men jeg vil gerne hjælpe og ønske dig held og lykke med kæresteriet

  • Lille-skid, Pige, 11 år

Jeg ville så gerne hjælpe dig, men jeg er en lesbisk pige der står i samme situation og aner ikke hvad jeg skal gøre.

  • Andrea, Pige, 14 år

Hej dreng på 15

Først og fremmest synes jeg at det er mega sejt og modent at du skriver herind.

Jeg kan sagtens følge dig og self vil man da ha en kæreste som er til samme køn. Jeg tænker bare du skal være tålmodig og ikke lade det haste, fordi en dag finder du den rette dreng/fyr til dig. Alle finder den rette en dag.

Hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat