Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Frække samtaler med flirt

Jeg har en flirt, vi er begge 15.
Vi bor langt fra hinanden, så vi kan ikke mødes lige når vi vil.

Vi har nogengange nogle frække samtaler, jeg vil gerne føre samtalen i momentet. Men sådan efterfølgende, føler jeg mig lidt beskidt? Og billig. Er det overhovedet normalt at have frække samtaler?

Det skal lige siges, at vi også snakker om andet!

Mvh den forvirrede pige

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

jeg ser det ikke som beskidt eller billigt, det føles sikkert rigtigt i det moment. Du skal ikke føle dig beskidt bagefter, det kommer du sikkert til, og det kan du måske heller ikke undgå,
du skal tænke på at det er helt normalt, og det er noget de fleste også oplever, selvom de ikke taler om det. Men det er vigtigt at gøre det fordi du har lyst, ikke fordi du føler dig tvunget, men kun af lyst. Men så længe det bare er ord, skal du ikke gå i panik, for ord er ord, men lad være med at sende billeder, eller modtage eller gemme nogle af de billeder du (måske, måske ikke modtager)
Det kan være at fyren du skriver med er helt fin, og aldrig kunne finde på at poste det billed du har sendt ham, men en af hans venner bare ikke er, og de tilfældigvis ser billedet, så det kan sagtens risikere at billedet bliver offentlig gjordt, så tænkt dig om, men du skal ikke føle beskidt, du skal bare havde en eller anden form for kontrol når du skriver med ham. Okay??? Håber det kommer til at gå 🙂

  • pigen der håber at de dårlige følelser forsvinder, Pige, 14 år

Det er meget normalt i jeres alder

  • 🙃, 8 år

det er heeelt normalt. og jeg kender 100% den følelse du står med bagefter! og den forsvinder først når du bare giver dig selv lov.
det er SÅ normalt, og især hvis i ikke lige ses hverdag. man kan føle kæmpe savn, og seksuel savn, og i momentet kan man blive helt fanget af en samtale, som 1 time efter virker helt klam og unødvendig. men lige i øjeblikket, var der intet andet der tog dit fokus.
husk bare at give dig selv lov, du skal slet ikke dømme dig selv på den måde!

  • isa, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat