Brev

Forvirret over om jeg skal kysse ham…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13
Du kan måske prøve at gå stille frem.
Som måske starte med at holde ham i hånden også så kan du lige så stille gå videre derfra❤️
Kh mig

  • Mig, Pige, 14 år

Hej pige på 13 🙃
Det lyder super fedt at du har fået dig en kæreste.
Jeg syntes 100% bare at du skal prøve at kramme ham det jeg sikker på at han ikke har noget imod kast dig ud i det, men du skal selvfølgelig huske at respektere hvis han ikke vil mere en det.
Det med at kysse kan godt hurtig bliv akavet, prøv derfor at start med at kigge ham i øjnene på et tidspunkt og smil helt fra hjertet prøv at se hvordan han reagerer på det hvis han ikke helt vil og trækker sig, så spørg om han er genert.hvis han siger ja må du vente. Og måske vil han også og venter bare på du tager det første skridt. Ingen kan læse tanker så spørg ham. Prøv at gå ind på viunge.dk hvis du måske vil havde lidt hjælp eller noget 🙃

Håber det hjalp lidt 🙃

  • Energispreder, Pige, 13 år

Synes bare du skal springe ud i det! Måske kan du sådan når tiden er rigtig enten skrive eller sige til ham at du gerne vil se fx en romantisk film og hygge og så kommer det an på hvad han svare, tror han får et lille glædes chok, men vil sikkert gerne lave noget alla det! Hvis han virker ked af det over det, kan du altid sige at det var en joke eller noget eller at du bare vildt gerne vil se filmen fordi alle dine veninder har set den. Men synes du skal spørge dig selv hvad meningen er ved at have en kæreste som ikke vil lave romantiske/seksuelle ting med en? Er HELT sikker på at han vil.

  • Ksksk, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat