Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forvirret ish, prøv at læs…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kort sagt fungerer sex ved at man indsætter sin pik i kvindens skede, og trækker den ind og ud, og ja, man skal helst have kunnet trække forhuden ned over pikken, ellers kommer det til at gøre ondt, hvis ikke du kan dette, kan det være fordi du har forhudsforsnævring, men hvis du har noget creme, eller lign. (IKKE TANDPASTA ELLER SÆBE) dette kan gøre utroligt ondt. Men du kan prøve at smøre det på og se om det glider bedre. Du konkluder du har forhudsforsnævring, medmindre du VIRKELIG ikke kan få trukket forhuden ned om pikhovedet.

Jeg føler lidt jeg er obligerede til at sige til dig, at HUSK AT BRUGE KONDOM til sex, ellers risikerer du at gøre din partner gravid, og det er sjældent godt i 13 års alderen. Hvis ikke du ved noget om at sætte kondom på, så søg dig til det på nettet. Man kan også altid søge sig til sex på nettet, men de overdriver altid utroligt meget, så ikke regn med det hele er en realitet.

Mit råd til dig vil være at fokuserer på vennerne og familien, det er så mega fedt senere i ungdommen at have nogle pisse gode venner. Især når festperioden begynder, det er for det meste ved en ca 15 års alder. Når du når dertil vil der være massere af piger, og så kan du måske også lidt til den tid? Det er meget svært at rådgive i sådan noget her.

  • Anonym, Dreng, 17 år

Hej anonym dreng,
Tusind tak for svaret det vil jeg huske og jeg havde også de samme tanker med venner og familie som du siger, tak 🙂

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat