Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forvirret

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du

Først kan jeg fortælle at det er normalt for det første at have følelser for begge køn men også at være forvirret over dem i en ung alder.
Mit råd er at tage det roligt. Mærk efter i dig selv hvordan du har det med hende og så kan du også måske læse hendes signaler om hun viser interesse for dig i den retning. Hvis du har mod på det kan du fortælle hende om hvordan du har det

Kh Malle

  • Malle, Pige, 17 år

Hej med dig.
Jeg er 14 år og har tvivlet på min sexualitet i mange år, for et halvt år siden sagde jeg fuck det jeg er bisexuel nu. Og jeg føler mig mere og mere tilpas med det.
Jeg ved det kan være svært, men prøv at give slip, det er totalt normalt det du går igennem, men hvis du tænke rover det for meget kommer det til at blive rigtig svært for dig.
Håber du kunne bruge mit råd 🙂
KH mig

  • Mig, ikke binær, 14 år

jeg har også tænkt meget over min seksualitet og jeg synes nogen gange det har gjort mig lidt stresset men man behøver ikke putte sig selv i en boks du kan bare elske dem du elsker og det er okay :)! bare prøv dig frem og prøv ikke at tænke så meget over det

håber det hjælper

  • bare mig, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat