Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forvirret?

Hej jeg er en 13 årig dreng, jeg har problemer.

 

Jeg kan godt føle mig tiltrukket af piger, men jeg føler mig også samme tider tiltrukket af dreng, jeg synes han har de flotteste blå øjne.

 

Men jeg er forvirret jeg ved ikke om jeg er hetero eller bi eller homoseksuel.

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har haft præcis de samme føleser men… Jeg er også biseksuel i dag. Pointen er at du kan sagtens tænke det samme køn er flot / lækker, uden at være homoseksuel/biseksuel. Giv det lidt mere tid.

  • En Online Person, Dreng, 16 år

det er ikke noget, som du behøver stresse over. hvis du ikke føler, at det er nemt for dig at klassificere dig selv under en seksualitet, så er det nok egentlig ligegyldigt. tag den med ro, det er jo ikke fordi, at seksualiteter er så vigtige her i 2017;)

  • chill, 15 år

jeg er selv lige kommet ud som bi, men jeg valgte bare at tage det som det kommer. Jeg ved ikke om det hjælper, men jeg syntes ikke personlig at labels definerer dig.

  • Kittcath, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat