Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forvirret.

Hej jeg er en pige på 14.

Jeg er forvirret omkring min seksualitet,
jeg har taget nogle tests
og de siger alle forskellige svar lesbisk, biseksuel eller pansexuel.

For der er den her pige fra min klasse
som jeg kan lide en lille smule,
hun gør mig i hvertfald nervøs og det.

Hvad skal jeg gøre for at jeg kan finde ud af det?

Det var svært at forklare det hele
men håber det her hjælper..

Pige 14 år.

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv været meget i tvivl og er det nok stadig. Jeg betroede mig så til en veninde som jeg ved er nysgerrig og vi fik en virkelig lang og god snak om emnet. Det endte så med at vi blev enige om at prøve en soveaftale. I løbet af den soveaftale fik jeg øjnene op for en masse ting og lærte meget om mig selv og det var meget tilfredsstillende. Nu har jeg i alt fald fået en erfaring at bygge videre på. Så hvis du har en tæt veninde, prøv at tage en snak med hende og få evt. lavet en aftale.

  • girl 14, Pige, 14 år

Jeg er pan og er trans men du skal nok finde ud af hvem du er før eller siden

  • Anonym, Trans, 12 år

Du skal bare afprøve og udforske din seksualitet! Jeg synes det at være ‘queer’ er noget af det sejeste i verden fordi vi lever i en ‘heteroseksuel verden’. Du kan evt. finde nogle personer på instagram eller andre steder som er sprunget ud som queer og tale med dem om hvordan du har det, siden de har gået igennem samme periode som du har.
Hilsen mig ;P

  • Anonymous, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat