Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fortryder jeg sagde ja

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hvis du gerne vil så sig til ham du er jomfru og han skal hjælpe med at guide dig.
hvis du ikke har lyst så lad vær, det er ikke et must at have sex når ens partner vil.
det er heldigvis en af de ting du kan vente hele livet med

  • tjooo, Pige, 14 år

Hvis du ikke er klar skal du bede ham vente. Hvis han er ordentlig vil han forstå det. Når du selv føler dig klar, dvs. har virkelig lyst og kan mærke at nu vil gerne et skridt videre kan I gå endnu et skridt. sådan gjorde jeg selv – hele tiden et lille skridt. Mig og min kæreste begyndte med at være sammen med bar overkrop. Der lærte jeg at være sammen med ham med bare bryster og han lærte mine bryster at kende. Næste gang var vi sammen bare i underbukser. Så var vi sammen nøgne under et tæppe og der lærte vi så resten af hinanden og kende, stadig uden rigtig sex. Jeg lærte hans ting og kende og tilfredsstille ham med fingerne. Han lærte mine to huller og kende og tilfredsstille mig fingerne. Først her for nylig havde vi første samleje. Jeg synes det har været en god måde og kan godt anbefale at ta det hele i små step.

  • Pige 15 år, Pige, 15 år

hej jeg er en pige på 12 så det hjælper nok ikke rigtig
men jeg har også haft sex og du skal ikke lade dig presse og der er ikke nogen rigtigt eller forkert måde at have sex på
man skal bare huske ikke at gøre det med en du er usikker på
hilsen den 12 årige pige som fortryder

  • den fortrydende pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat