Brev

Fortrød i sidste øjeblik

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

kære pige på 15 år
det helt normalt at fortryde slev om man har gjort klar til det og det er lige meget om det er ens første gang eller om man her gjort det flere gange man må godt fortryde
men det vigtigste er bare at man ikke følger sig presset til at have sex og ens første gang kan godt være skrammende
men det er dejligt at høre at din kæreste var forstående.
hvis var dig ville jeg snakke med min kæreste om at du er irriteret på dig slev over at du ikke tør sådan en samtale kan måske løsne tingene lidt op
nu ved jeg ikke vor længe i har været kærester men hvis det er ret nyt har du måske behov for at lære ham lidt beder at kende før du følger dig sikker i sengen sammen med ham
og ellers er det noget der tager tid det kan være ret irritere når man syndes det er spændene og gerne vil prøve det men ikke rigtigt følger sig klar
men det tager tid du skal nok komme til at følge dig klar på et tidspunkt
jeg troede heller ikke at jeg nogle sinde blev klar da jeg var 15

  • pige på 18, Pige, 18 år

Tror godt jeg kan give dig et fif. Det er almindeligt at være nervøs første gang, jeg var det selv så det blev ikke til noget. Men efter det havde jeg en snak med min kærste og vi bestemte os til ikke at snakke samleje mere. For der er så mange andre måde man kan bruge til man en dag er klar. Vi kyssede og kælede, også nøgne, og undersøgte hinandens private dele. Jeg gav hj når vi var sammen og jeg fik finger eller fik min kærestes ben mellem mine ben og så kunne jeg kure frem og tilbage og sørge for mig selv. Og så en dag var jeg så vildt horny og afslappet at jeg jeg bare vidste at nu skulle det være og min kærste fik lynhurtigt kondomet på og gled ind i mig. Det sagde bare svup og gjorde ikke ondt eller noget og det var garanteret bare fordi vi havde haft en langsom tilvænning og jeg havde lært at slappe af. Det er bestemt et fif du kan bruge.

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej søde,
Det helt okay du fortrød, jeg tror det handler om, at du blev bange for hvor stor han er, og om det vil gøre ondt på dig.

Sex kan godt gøre ondt første gang. Oplevede selv, at det gjorde ondt, først gang jeg havde min kæreste oppe i mig fordi jeg var så nervøs og spændt på samme tid.

Du skal slappe helt af i underlivet, nu mere du slapper af, nu dejligere er det. Mit absolut bedste råd, er at han skal give dig orgasme først, inden han får lov til at komme op i dig. Det vil få dig til at slappe helt af, da du føler dig tilfreds og godt tilpas. Samtidig med at du er våd. Nu mere våd din skede er. Nu bedre glider hans pik i dig.

Prøv derfor igen med ham, og få ham til at lege med din fisse. Du skal helt op og ringe, hvor du bare kan mærke at det han gør er helt igennem vidunderligt. Hjælp ham med at røre de rigtige steder.

Dette burde kunne hjælpe dig med at opnå at få sex med ham. Det virker i hvert fald for mig 😉

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat