Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fortælle orældre om onani

Så her for leden delte min far nogle bøger til mig

en af bøgerne var så bare covers af tegnede piger uden så meget tøj på.

Jeg undrede mig om jeg skulle se de som et tegn på

at han ved jeg onanere

eller at han syntes det er ok

eller om det bare var et tilfælde

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det er bare helt tilfældigt. Forældre blander sig ikke i deres børns onani og det skal de heller ikke. Forældre har slet ikke lyst til at blande sig i sådan noget. Jeg onanerer selv dagligt men det er jo no big deal og da ikke noget jeg skal snakke med mine forældre om. Drenge skal jo af med deres sæd engang imellem og vi piger har bare brug for den ro i kroppen og afslappethed som det gir at komme. Det er helt normalt, alle gør det, men ikke noget man behøver snakke om. Allerhøjst med en god veninde eller for drenge måske en god ven. Just keep doing it!

  • Hjælper hvor jeg kan, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat