Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket, hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis hun ikke ved det, så prøv at give hende et hint om at du måske også kan lide piger. Du kan derefter prøver at give hints om at du godt lidt kan lide hende. Bare stille bemærkninger i starten. Hvis du altså har lyst og føler dig komfortabel.

  • Jeg er homo yaaay, Pige, 15 år

Du er 12 år.. så ville nok vælge at slappe lidt af.. Mit råd til mit yngre jeg ville nok at lade være med at tænke over kærlighed på den måde så tidligt i livet.. Hold dig til dine gode venner. Kærester kommer og går, og dem får du rigeligt tid tid i teenageårene højere oppe af og i voksenlivet:)

  • Møzz, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat