Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forælskelses deprission

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg kan godt se at du står i et svært dilemma men tro mig det skal nok gå og du vil finde den rette det tager bare tid men det kommer og jeg kan godt forstå at det er hårdt at blive droppet har selv prøvet det jeg grad ragtig meget men det bedste er at komme igennem det på den hårde måde siger jeg med erfaring ønsker dig alt hels må duha det godt 😁

  • En god ven, 14 år

Hey! Jeg kan sagtens se, hvorfor du er mere til drenge lige nu. Det er dem du er vokset op med, dem du forstår bedre osv. Jeg ved ikke hvorvidt det lyder, som om du er et sted, lige nu, hvor du er klar til en kæreste. Jeg synes du skal arbejde på alkoholen først. Prøv at skab en distraktion for dig selv. Et mål fx træne din sixpack eller geografien, matematikken. Din viden på alkohol (hvad hedder de forskellige, hvad kan man blande det med) Værd åben, uden at være for sparkeling. Arbejd på alkoholen, og når det er sagt, så hvis du finder den perfekte dude eller pige, så grib chancen😘😜

(btw så synes jeg du lyder mega vidunderlig – I swear, hvis vi gik på samme årgang ville jeg nok havde et crush på dig)

  • Um... jeg gør hvad jeg kan😂, Pige, 16 år

Lyder super super positivt. Mit alkoholmisbrug skal stoppe fra på søndag d. 8/3 2020. Jeg synes det er meget inspirere de at læse din mening om, hvad der kunne løse mit problem. Jeg synes ting begynder at hjælpe lidt på det hele.

Mange tak for hjælpen!!

  • Jyden, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat