Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forældre der har sex…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er slet ikke i orden. Det kan godt være dine forældre er rigtigt glade for hinanden .. og slet ikke kan få nok af hinanden… men det er ikke i orden at have sex mens ens børn er i samme rum.. ikke store børn i hvert fald. De kunne … have valgt at… gøre det et andet tidspunkt for selvom man har lyst til sex så er det ikke ens betydning med at man ikke kan vente med det.
Det må være ubehageligt at høre ens forældre stønne på den måde.
Og jeg kan godt forstå at du ikke kan se dem i øjnene .. det ville jeg heller ikke..
Jeg tror de fleste ville sige.. snak med dine forældre… og det ville jeg også… men man skal huske på at det er svært … jeg ved slet ikke om du har et godt forhold med dem.. har du? Plejede du det til din mor? For så kunne du jo godt prøve at snakke med hende om det… måske lav en joke ud af det… sådan.. mor skru lige ned næste gang… eller noget med en grinesmiley.. så er der heller sure miner for nogle. Jeg har i hvert fald aldrig kunne tale med mine forældre. Der har været problemer .. men også godt… at være sammen med dem… men jeg vil sige at… mine forældre undgår hvis man siger sex.. ja så jeg vil aldrig kunne få ordentligt hjælp til hvis jeg en dag oplevede dit og dat.. så prøv også at være lidt taknemmelig for dine forældre. Der er nogle som slet ingen har

  • Sara

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat