Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

FOR LILLE?

Hej, jeg er en dreng på 15 år.

Jeg tænker meget på sex og føler mig klar.

Jeg har en kæreste som også er klar til sex.

Vi er begge jomfruer.

Problemet er bare, at jeg er rigtig usikker på min penis,

da den er knap 11cm som stiv..

– Dreng på 15

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej fyr på 15!

Hvor er det dejligt at høre at dig og din kæreste er klar til at have jeres første gang sammen!

Jeg kan godt forstå, at du er usikker på din penis, da der er så mange kropsidealer og forventninger til hvad der er ‘det rigtige’.

Ingen penis er forkert og alle peniser er forskellig. Så at din er 11cm og andres er længere eller kortere, er irrelevant.

Udover det, er det et emne, som mange ønsker at kunne ændre på, altså længden af sin penis, men det er desværre ikke noget, man kan gøre noget ved som sådan, hvilket også er grund til at den ikke er “for lille”, som du spørger om i titlen.

Hvis din kæreste mener den er for lille er det ærgeligt for hende. Du kan ikke gøre noget ved længden, om du mener den er for kort eller for lang, så hun må tage hvad hun kan få.

Og husk her til sidst mate; Det er ikke størrelsen, men gørelsen 😉

Held og lykke med det hele bro!
– Dreng, 17

  • Dr. Jones, Dreng, 17 år

Heyy dude
du er perfekt som du er, og hvis din kæreste ikke synes din penis er god nok som den er så fortjener hun den ikke.
hvis jeg var din kæreste ville jeg være virkelig ligeglad med hvor stor eller hvordan den ser ud, jeg tænker kun på gørelsen hvad det angår.

og husk når nu det er hendes første gang er det bedre men en lidt mindre end en helt stor penis da det kan være lidt ubehageligt første gang.

ALLE er UNIKKE og PERFEKTE på deres EGEN måde

håber mit svar hjalp lidt
KH MIGG

  • Anonym, Pige, 16 år

Heej søde dreng😊❤️
Det skal du virkelig ikke – som i virkelig ikke – spekulere på. Jeg har den sødeste kæreste i hele verden og vi har fantastisk sex, selvom han bestemt heller ikke er den største mellem benene. Jeg har aldrig været sammen med andre end ham, men selv hvis jeg kunne ville jeg ikke ændre noget som helst ved ham.
Din kæreste er sikkert også lige så nervøs for sin første gang som du er og hun tænker sikkert på, om du nu synes hendes fisse ser mærkelig ud, om hendes bryster er store nok, osv. Sådan havde jeg det i hvert fald selv, da jeg havde min første gang.
Så tal med hinanden og lyt til hinanden under sex, så ingen af jer gør noget, den anden ikke synes er rart. Brug gerne lang tid på forspil, så hun er godt våd og udvidet inden du trænger op i hende. Så skal det nok blive en god oplevelse for jer begge to.
Held og lykke❤️

  • Emma, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat