Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

For dårlig samvittighed

Hej med jer!

Jeg vil virkelig gerne onanere men jeg får dårlig samvittighed hver gang jeg ser mine forældre.

Jeg har også en anden ting som er ar når jeg så onanere så “mærker” jeg ikke noget jeg begynder ikke at stønne eller at komme/få en orgasme

Håber virkelig at i ville hjælpe mig og give nogle tips

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg mærkede heller ikke noget til at starte med men nu får jeg orgasme vær gabg. Tror bare du skal vænde dig til det. Men ja onani er jo ikke noget man skal hvis ikke man har lyst

  • D4NNY, 15 år

Jeg havde også dårlig samvittighed i begyndelsen da jeg startede med at onanere. Jeg var panisk angst for at mine forældre eller veninder eller andre skulle vide det. Men da jeg fandt ud af at par andre veninder også gjorde det – vi havde lige en dag hvor vi afslørede hemligheder – så faldt jeg mere til ro. Selvom jeg self stadig skjuler det for mine forældre. Du skal jo kun onanere når du har lyst men man kan jo hjælpe lysten på vej ved at se noget frækt på computeren eller fantasere eller klæde sig af og ta på sig selv. Det er også en god ide at gøre det i badet, der kan man bruge bruseren. Du er ikke i tvivl når du får en orgasme – det kan mærkes i hele kroppen. Om man stønner og laver lyder er vist forskelligt – jeg gør. Håber du kommer godt i gang med det – når du har lyst.

  • Y-pigen, Pige, 14 år

Kære pige 14 år

Det er meget vigtigt at huske på at man ikke SKAL onanere, men at det er helt normalt at gøre.

Det kan tage mange forsøg at komme eller få en orgasme. Det gælder om at finde den måde man slev har det bedst med. På den måde kan du måske få en orgasme.

Det er jo helt forskelligt fra person til person om man begynder og stønne, så det er helt normalt at du ikke gør.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat