Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Folk tror heg er bøsse

Hej børnetelefonen.

Folk der ikke kender mig
bliver ved med at sige bag min ryk
at jeg er bøsse som noget negativt,

men jeg er hetro og til piger ikke til drenge
og folk bliver ved med at drille mig med det.

Hvad skal jeg gøre??

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Du skal sige det til en voksen, og få talt med dem om det! Det sgu ikke i orden at kalde folk får bøsse selv om man ik er det! Tal med din klasse lære om det og få talt igennem! Altså jeg blev også drillet med at jeg var bøsse på et tids punkt! Men jeg tog pis på det! Jeg sagde at de kunne rende mig i røven, men jeg havde stadig noget at gøre nar med de andre der kaldte mig det! Bare gør hvad din fornemmelse siger, og gør det rigtige! Håber du får det løst 🙂

  • Anonym, Dreng, 16 år

Spørg dem for det første Om de har noget imod bøsser,og hvad det har imod bøsser. Ellers sig det til en voksen. En lærer, en pedagog, en af dine forældre osv. Det er det de er der for. At hjælpe.
Håber du kunne bruge det til noget.

  • En pige der gerne vil hjælpe, Pige, 13 år

Det er ikke OK. Jeg synes du skal sige fra. Jeg hved godt at det er svært, men hvis det ikke hjælp tag fat i din lære og sige det. Jeg hved godt at det er endnu svære. Og få ham eller hende til at sige det ud over klassen eller til den der driller dig.

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat