Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Første gang

Jeg er 15 og når jeg er på internettet

ser jeg altid folk på min alder eller yngre

der har haft der første gang jeg har ikke haft min første gang

og jeg føler jeg er bag ud på den part

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Du skal SLET ikke føle dig bagud – hvor mange folk ser du på nettet om dagen? Bruger du tiktok er det nok flere tusinde, og hvor mange hører du om dagen der har mistet den? Det handler nok om at man bider fast i alle dem som har, måske er der mange i din situation som selv sidder og er flove og ikke siger noget.
Jeg er selv 17 og ja der er da en del der ligeså stille er begyndt at miste den, men der er SÅ mange som stadig er jomfru og det er der intet galt i. ALDRIG prøv at fremskynde det – det kender jeg mange der gjorde og nu fortryder. Knus

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej, af egen erfarring følte jeg mig også ‘presset’ til at have min første gang og jeg gjorde det som 15-årig, hvilket var en kæmpe fejl. Selvfølgelig er der nogen der er klar på det allerede i den alder men du er ikke klar hvis du ikke føler dig klar!! Jeg havde sex som 17-årig igen med en fyr jeg virkelig kunne lide og jeg følte mig meget klar og havde det ikke dårligt bagefter!
Og ps, mange kan godt finde på at lyve om hvor tit de har sex, så slap du bare af!🫶🏼

Kh

  • Anonym, Pige, 17 år

Tro mig, det er meget forskelligt, jeg bliver snart 16 og jeg har ikke engang kysset med en pige 😅

Det skal nok gå og alle har deres hastighed, du skal nok finde den perfekte en dag

God dag 😁

  • Sch, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat