Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Første gang

Hej jeg er en pige på 11 år.

Jeg ville spørge om det gøre ondt at have sex for føreste gang.

Og om der er nogle der har haft det:)

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Tak piger det var en stor hjælp

  • Anonym, 16 år

Vil sige det godt kan have lidt at gøre med størrelsen. I alt fald så længe man ikke er så rutineret. De første par gange var jeg sammen med en dreng med en lille pik og der gik det fint. Men da jeg så skulle være sammen med en dreng med en stor pik blev jeg lidt nervøs og kom til at spænde forneden og så gjorde det ondt da han trængte ind. Men nu har jeg lært at slappe mere af og hvis man slapper af er der faktisk rigtig god plads i skeden og så gør det ikke ondt.

  • Cecilie, Pige, 16 år

Vil sige at hos mig gjorde det rimeligt ondt først gang mest af alt fordi han havde en meget stor pik hehe men det gik hurtigt over og så blev det bare vidunderlig dejligt 🙂 men siden min første gang så har jeg altid fået drengen til at slikke min tissekone rigtig godt først hehe så jeg bliver våd og så glider den meget nemmere ind uden at det gør ondt ..så start lidt med at sige at du godt kunne tænke dig at han slikkede din tissekone lidt først så du bliver våd

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat