Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler noget for en pige men til drenge

Hey, er en pige og er straight.

Er seksuelt aktiv med drenge

og har følelser for drenge,

men har mødt den her pige,

og elsker alt hvad hun gør

og har altid lyst til at være sammen med hende,

og kunne godt forstille mig at lave ting med hende osv.

kan man stadig være straight

og have følelser for en pige

(har aldrig haft det sådsn overfor andre piger).

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Det mener jeg sagtens man kan. Jeg mødte engang en pige ved et fodboldstævne som jeg fik varme følelser for, noget jeg ellers ikke har for piger. Hun er bare så sød og smiler så kønt med øjnene. Vi bor desværre langt fra hinanden men vi skriver sammen og har besøgt hinanden et par weekender efter. Der har vi sovet nøgne og, ja…, du ved … Ellers er det drenge jeg er sammen med og jeg opfatter mig også som straight selvom jeg godt ved det kan være flydende.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hey pige som er ‘straight’

Tja, altså. Har du måske overvejet idéen om at du måske er bi? Eller i det mindste, bi-curious? Altså, at du er nysgerrig på idéen om at være sammen med en pige?

Altså, ens seksualitet er flydende, og derfor kan det ikke altid være fast. Tro mig, det ved jeg alt om.

Jeg har også altid troet jeg var straight, indtil lidt senere, hvor en af mine veninder (hende havde jeg det lidt som hvordan du har det med hende du snakker om) og jeg var begge nysgerrig over hvad cores seksualitet var. Det ene gik til det andet og vupti, var vi i et forhold.

Men ja, jeg synes du burde finde ud af hvem du er. Prøv at finde en pige (måske hende som du kan måske lide👀) og prøv det ad.

Håber det her gav mening og hjalp 😉

– Anonym

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat