Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig tvunget til sex

Hey

Jeg følger jeg skal have sex

Fordi alle jeg kender

mistet sin mødom da de var 13-14 år

Og vil også have min er imens jeg er 14

Men er ikke sikker på jeg er helt klar

Og vil også have med det rigtige

og ikke bare en random

Og vil heler ikke være

“pigen der aldrig har mistet sin mødom”

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

HØR HER! Du skal ikke miste din mødom før at du er 100p sikker på at du er klar. Ikke bare fordi at andre gør det. Jeg har heller ikke mistet min endnu og har heller ikke planer for det indtil videre. Så gør hvad der føles rigtigt hvis det føles rigtigt at gøre det nu så er der ingen der skal stoppe dig.

  • Anonym, Pige, 13 år

Søde du! Ingen grund til stress, du har slet ikke travlt! Sex er ikke noget ‘man bare lige gør’. Det kommer når det kommer, og du har bestemt ikke travlt! Jeg er 18 år gammel, og jeg er stadig jomfru. Endelig ikke gå ud og mist din mødom ‘bare fordi det skal gøres’! Endelig vent til du er klar, og du føler det er rigtigt.

  • Anonym, Pige, 18 år

Lad vær at miste din mødom før du er klar

  • Hej, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat