Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Følelser for bolleven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror det er vigtigt at du ikke nægter dig dine følelser. Du er nødt til at erkende at du har følelser for ham. Hvis du allerede nu ved at han ikke har lyst til noget seriøst, må du give dig selv tid til at komme dig over ham, og ikke bare regne med at det kommer. Det kan tage lang tid og det skal du lade det gøre, for ellers vil du ende med at falde i den samme “fælde” igen.

Men snak nu lige med ham, jeg ved godt det lyder nederen og møg akavet, men hvis han nu ikke tør sige noget?? Og hvis han så ikke vil noget så giv dig selv tid. Prioter dig selv og indse at du er MEGET mere værd end et knald hver 2. måned…

  • Matilde, Pige, 16 år

Hej:)

Det er selvfølgelig ikke rart og stå i denne situation. Måske du brude tage en snak med ham, om hvordan du har det. Hvordan skulle han nemlig ellers vide at du ikke har lyst mere? Det vigtigt at han acceptere dit nej, til du ikke vil mere. Gør han evt. ikke det, ved jeg du måske kan få lidt mere hjælp herinde på børnetelefonen til hvad, du lige gør? Ellers tag kontakt til en lærer, din mor, eller en veninde? Bare en du ved du kan stole på, og en du ved der vil og kan hjælpe dig.
Selvom han er en del af din vennekreds derhjemme kan du sagtens stadig forsætte med at være venner med ham. Bare fordi man har været bollevenner, også stopper betyder det ikke, at selveste venskabet skal stoppe.

Husk at du også skal tage tid til dig selv, og kan denne her situation være lidt stressende så tag en dag hvor du bare slapper af, det er nemlig vigtigt man lige får sådan nogle dage engang i mellem. Det er også helt okay, hvis du får brug for sådan nogle dage, der er intet flovt over det.

Håber det hjalp lidt!
Held og lykke:)

  • Anonym 100%, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat