Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad kan jeg gøre?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Du kan spørge en dreng.Som du kan lide,fx ud på dates.vis dig selv,

KOM SÅ

  • Drengen, Dreng, 10 år

Hej søde
Jeg er selv lidt genert anlagt og fik først min første kæreste som 18 årig det jeg selv gør når jeg synes en dreng er sød er at jeg prøvet at være hvor han er helt tilfældigt fx sidde ved samme bord til frokost eller hvis man skal på en tur sammen så helt tilfældigt komme til at sidde så tæt på så muligt uden det virker mærkeligt og så selvom jeg er genert spørger ind til ham og virke interesseret selvom det normalt ikke er noget jeg iteresser mig for så han kan fortælle en masse om det og så prøver jeg at se om de virker glade når jeg sidder med dem eller begynder at hilse på mig eller smile til mig selvom de ikke har gjordt det før og så plejer jeg at sige til dem at de virker rigtig søde og gerne vil lære dem bedere at kende

  • H, Pige, 20 år

Hej, du skal slet ikke gøre dig selv til problemet overhovedet, din personlighed er helt som den skal være… Går selv på gymnasiet, og presset om at have sex, er noget vi giver videre til hinanden… Jeg følte mig selv presset til min første gang, fordi jeg stressede så meget over at skulle ha nået alt inden gym… Det resulterede ikke i noget godt, så synes du skal slappe helt af, og lade tingene komme naturligt. I forhold til hvad man kan gøre for at score til fester osv, er det altid en mulighed at prøve sig frem og lægge op til et kys selv. Det kan ende super akavet, og super sjovt hvis man bliver afvist, men det en del af det hele, og så kommer man videre. Er 100 på at mange vil kys med dig, så kast dig ud i det.

  • T, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat