Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Flov

Hej

jeg har lige set min mor

gøre noget med sig selv 😳😳😳

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

hej, jeg har også selv prøvet samme oplevelse, det kan godt være lidt ubehageligt, men det er helt normalt at gøre, selvom det godt kan være svært at forstille sig at selv vores forældre gør det. Bare prøv om du kan lad det ligge, så glemmer du det lige så stille 🙂

  • karla, Pige, 13 år

Har aldrig selv set det men ville nok også tænke det må sygt akavet og pinligt at opleve ens forældre gøre ting. Men man er nok nød til at sige til sig selv at det er helt naturligt og både børn og unge og voksne gør det. Som Altid Pige skriver så varer det ikke længe før du nok også selv kommer igang for det er helt almindligt at det starter der i 13-års alderen med at gøre noget med sig selv. Piger har brug for orgasme så det er helt naturligt. Bare prøv og glem det med din mor. Der er altså ikk noget mærkligt i det.

  • Anna, Pige, 14 år

Hej, jeg kan forstå at du er flov over din mor, hvilket er meget naturligt i den alder. Men jeg tror det er vigtigt at tænke på at hun nok ikke gør det for at genere dig

  • Anna, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat