Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fejlet første gang

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej:)
Det lyder som en virkelig ubehagelig oplevelse! Har du hørt om noget der hedder vaginisme? Det kan være det, der er sket, fordi du var nervøs for, om det netop skulle gøre ondt. Du skal ikke have dårlig samvittighed, da det uanset hvad ikke var din skyld<3 Måske er det en god idé at snakke med ham om, at det ikke var nogens skyld, det var bare ikke lige tidspunktet der?

  • Håber det hjalp!, Pige, 16 år

Du skal ikke føle skyld eller skam over det der er sket. Du var nok bare bange og ikke klar til at have sex med ham og det gik lidt for stærkt.

Jeg synes du skal snakke med ham om det for han er måske også lidt akavet over det.

Du siger også at du er bange for han bare udnytter dig for sex og det synes jeg også at du skal sige til ham. For måske er det slet ikke sådan han føler det er. Og det er også okay at have sex sammen uden man har følser så længe man er enig omkring det.

Held og lykke til dig ❤️

  • E, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat