Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fantasier om veninde

Hej jeg er en dreng på 14 år.

 

Jeg går tit sammen med to af mine venner og to af mine veninder fra klassen.

Vi er tit sammen i fritiden og sådan.

 

Men mit problem er at jeg er meget i tvivl om mine følelser fordi den ene af pigerne vi kan kalde hende “M”, hende tænker jeg tit på hvordan hun ser ud nøgen og jeg tænker tit på at kysse hende men jeg føler bare ikke at jeg sådan er forelsket i hende vi er jo bare venner alle sammen.

 

Så jeg ville spørge om det er normalt at tænke frækt om sin veninde selvom man bare er venner?

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg tænker at det nok er meget normalt, dog har jeg ikke selv tænkt på den måde, men jeg har også fleste pige venner. Hvis du gerne vil være mere end venner, kan du jo prøve stille og roligt at vise hende, hvad du føler.
Hvis ikke at du vil være mere end venner, så er det jo også helt fint, det er jo bare tanker.

  • Anonymous, 15 år

Hej det er ok at du tænker sådan om M men hvis du forsætter med at have de føleser skal du fortælle hende om det

  • Qwerty, 13 år

Det er normalt og det skal nok gå væk men hvis det ikke gør så sig det til dine forældre og tag til psykolog

  • Anonymous, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat