Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Et par spørgsmål

Jeg er en dreng på 15

og jeg har noget kørende

med en pige fra min parallelklasse, vi går i 9.

Jeg tror snart det ender med at vi skal ha sex.

Men min pik er kun 13 cm når den er stiv,

er det nok til at tilfredsstille en pige?

Jeg overvejer lidt at barbere mig dernede,

men er det nødvendigt hvis man skal have sex?

Hvad foretrækker I piger?

Hår eller glat?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

13 cm er helt fint. Mange piger bryder sig slet ikke om at den er større. Jo mindre pik jo nemmere er det at få den ind og jo mindre ondt gør det. Det er tit heller ikke pikken du skal tilfredsstille en pige med, det er meget nemmere med fingeren eller med tungen. Ellers skal du i alt fald sørge for at komme højt op på hende så den gnider mod klitten. Det med hår er jo en smagssag. For min skyld må drengen gerne have hår dernede for jeg synes det er mandigt. Bare ikke op ad stammen for det er træls ved blowjob. Håber du kan bruge mine råd.

  • Hende der hjælper, Pige, 16 år

Ja det er fint. Det er ligegyldigt om du har barberet eller ej.

  • Anonym

Min kærestes pik er nok også omkring de 13 cm. Det betyder absolut ingenting, vi har dejlig sex alligevel. Både min kæreste og jeg er helt glatte dernede, det synes vi begge to er rarest, for det giver sådan en rar “hud mod hud” følelse, når han er oppe i mig. Men det skal man jo bare gøre, som man selv vil.
Håber du kan bruge mit svar😊

  • Pernille, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat