Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er min Pik normal?

Hej, jeg er en dreng på 12

og jeg har et problem

ved ikke om min pik er for stor

altså i idræt er min helt klart den største

men ved ikke om det er unormalt?

Please svar

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Du er bare heldig min ven

  • Bromand

Jeg er lesbisk og har derfor aldrig været i kontakt med teenage drenges peniser. Så jeg ved ikke noget om hvad den gennemsnitlige størrelse er. Men for det første vil jeg give ret i de to andre kommentare. Jeg har aldrig hørt om nogen der brokkede sig over en for stor pik. Men det kan selvfølgelig føles underligt for nogen.
Du kan prøve at google den gennesnitlige størrelse før og efter man rammer puberteten. Det gør mange jo i din alder så det kunne være en sansynlig forklaring.

Og til sidst: hvorfor skulle størrelsen på din pik være et problem?
Størrelsen på din pik burde ikke betyde meget for hvordan din dag går

<3

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej det er nomalt der er mange forskile størrelser min pik er ca 15 cm og nogle i min klasse er måske kun 5 nogle 10 ovs

  • Anonym, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat