Brev

Er jeg vild med en pige?

Hej:)

Jeg er en pige og jeg er 12 år gammel.

Der er den her pige i min klasse,

hun er mega smuk og er den sødeste jeg kender, og jeg tror måske at jeg har fået følelser for hende (Hun er til piger)

Jeg ved ik hvad jeg skal gøre!

Pls hjælp mig!

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hey pige på 12….. OMG!!!!!! Du skal helt klart sige det….. HUN KAN SIKKERT OGSÅ GODT LIDE DIG!!!!!!!!! Men det finder du aldrig ud af hvis du ikke taler med hende…… Ønsker dig held og lykke og håber at hun kan lide dig

VH. Maja på 14

  • Maja, Pige, 14 år

Det er meget svært at blive klar over ens følelser tænker jeg. Er man bare rigtig gode veninder eller er der stærkere følelser? Tror det eneste der er at gøre er at åbne op for hinanden og sige hvad man tænker. Så måske du kan få en aftale med hende hvor I har god tid til at få snakket. Måske en soveaftale hvor I så også kan se hinanden og mærke hinanden og føle efter hvad det er for følelser I har. Men vær opmærksom på at i den alder kan man sjældent være sikker. Man er måske forelsket i en pige den ene måned og i en dreng den næste. men held og lykke med det.

  • Anonym, Pige, 15 år

Ajj hvor spændene. GO FOR IT! 😀
Prøv at kom med nogle wlw komplimenter og se om hun fanger dem og læg mærke til hvad hun siger. Sig fx. at hun har en fed stil, at du godt kan lide hendes øreringe, hvis hun altså går med øreringe. Du kan også prøve at snakke om musik eller film (eller noget andet der interessere dig personligt)

  • Yes, I do listen to Girl in Red, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat