Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg unormal ved at onanere?!

Hej..

Jeg er en dreng på 12 år og jeg onanererer…

Lige inden jeg onanerer har jeg total lysten, men så kommer der et”puf” og så fortryder jeg og syntes det er klamt.

Jeg syntes jeg er unormal.

Mine forældre og brødre laver tit sex jokes og prøver at holde mig for grin, fordi de ikke skal vide at jeg hved sådan noget…

Har hørt min mor og fra have sex, og det fik mig til at skamme mig.

Tror min storebror har opdage mig og hvis han siger det vil jeg lave hævn og sige at han tager epok.

Er det okay? Har du oplevet noget lignende? Hjælp!

Dreng på 12

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg skammer mig også nogen gange, men når man tænker over det, er det faktisk meget normalt at onanere. Det kan saktens være pinligt, men vi har alle trang en gang i mellem.

Og det med sex joksne, det kan jeg godt forstå. Jeg griner dog tit af de jokes, lige meget om min familie er der eller ej. Men det er forskelligt med alle mennesker. Bare grin af det, du synes er sjovt.

  • fia, Pige, 12 år

hvis han siger det hva så? dine forældre har selv været unge? de burde vide det aha

  • Nath, Pige, 16 år

Du har ingenting at skamme dig over, og du er slet ikke alene. Det er meget normalt for drenge OG piger at onanere i starten af teenageårene. Nogen kan begynde som 9 årig og andre senere hen af. Man kan jo selv bestemme hvad man vil med sin krop, og det skal ingen forhindre dig i. Hvis du vil onanere så gør du det som du vil.

  • Du er ikke alene!, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat