Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg til piger?

Hej. Jeg er en pige på 15 år og jeg ved ikke hvad jeg er til.

Engang sov jeg med en veninde og vi endte med at kysse mm.

Efter noget tid startede hun i min klasse og vi lades bare som ingenting, men når jeg tænker tilbage på det får jeg en følelse i kroppen.

Jeg har kysset med flere drenge, men det siger mig ikke så meget som det har gjort.

Betyder det jeg er til piger?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hey pige på 15!

Det lyder som om du MÅSKE er Bisexuel ( til piger og drenge) eller pansexuel (basicly til alle køn som fx, pige dreng trans, og intet køn eller kort sagt Man er til ‘alt’) der er ikke noget galt med kogle af dem.
Jeg tror skam jeg er Bisexuel selv eller pansexuel (eller om jeg er lesbisk) for den sags skyld, men som begge kan man se at nogle allerbedst kan lide fx piger (der er jeg) det er skam helt normal tag den med ro! Og god dag!

  • En der tror hun er Bisexuel, Pige, 12 år

Hejsa altså det er helt okay at være biseksuel for så er du jo til begge køn det kan godt være lidt forvirret nogen gange. Jeg troede også engang at jeg var til begge køn men det var jeg ikke det troede jeg kun fordi at jeg var så stresset og jeg tænkte for meget så det kan jo også godt være du er stresset men det kan også godt være du også er til piger det kan jeg ikke sige. Men hvis du jo er vild med den pige du havde kysset lidt med så er du jo nok også til piger,men det er helt normalt 😍 håber du kunne bruge mit råd

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej, jeg er selv 15 år og har prøvet lidt det samme som dig. Jeg kyssede med en veninde, og bagefter lod vi som ingenting. men jeg fik sommerfugle i maven, når jeg var sammen med hende bagefter. Jeg valgte faktisk at snakke med hende om det. At det havde gjort mig forvirret om jeg var til piger eller drenge. Hun ville helst ikke snakke om det i starten, men fortalte hende at jeg virkelig havde brug for at snakke med hende om det. Nu er vi bare veninder igen, men jeg tror at jeg nok mest er til piger. Men det at få snakket om kyssene med hende var rart. Måske kan du prøve det samme? Hvis i altså kan snakke sammen sådan for alvor? De her følelser er bare så forvirrende, men jeg er mere klar over hvad det betyder for mig nu. måske er din følelse i maven fordi det var nyt og spændende?

  • Pige-som-også-har-prøvet-det, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat