Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg klar?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey Girl! Du er lidt for ung, vent til du er mindst 15 og er helt klar! Du kan gøre nogle “basics” fx. Onanere, det normalt, og det er naturligt og sundt! Onanering kan hjælpe dig lidt fremad, med sex og sådan. Men tror du skal vente til du er 15+ Håber mit råd hjalp!

  • Pige der prøver at hjælpe, Pige, 14 år

Hej søde

Åh gud ja. Det er det mest normale tro mig, alle teenagers tænker på sex og de fleste vil gerne have sex. Jeg har tænkt på sex siden jeg kom i puberteten og det skal vare lige siges at jeg startede min pubertet da jeg var 9-10 år.

Syntes dog stadigvæk at du skal vente et par år mere, siden at man skal finde den rigtige og at man os lige skal være klar til det. Så start med at kysse, putte (hvis su vil) osv. den normale alder at have sex i er 15-19 år.

Held og lykke❤️

  • Lesbisk, Pige, 12 år

Hej søde,
Hvor er det godt du søger råd. I din alder kan sex godt føles som om, at det noget man skal, bare fordi det dejligt, og det skal man. For drenge handler det tid om at nedlægge os piger, og kunne sige “Jeg har sgu ordnet hende her i sengen”

Sex er vidunderligt, det dejligt, det intimt, det tætteste to personer kan komme på hinanden. Det er den største kærlighedserklæring. Derfor skal sex ikke bare være noget du gør med hvem som helst.

Det skal gøres med en kæreste, en du elsker af hele dit ♥ og der en fremtid med. Når du har sex, så vil det for dig ikke bare kun være sex.

Du giver dig selv væk til en anden, han tager noget fra dig, som du aldrig kan få igen. En del af din sjæl. Han bliver en du kan huske resten af sit liv, især hvis det sin første gang. Vi piger husker vores første gang.

Så spørg dig selv, vil du have sex med en, bare for at have sex, for at du om 30 år stadigvæk kan huske det?

Dit svar bør være nej. Du bør gøre det med ham du elsker, han du ser en fremtid med.

Jeg lå selv på din alder, og havde sex med flere forskellige. Det var himmelsk, og noget jeg den gang aldrig tænkte yderligere over, at jeg i dag fortryder det. Ville ønske at min mand, var den eneste, som jeg havde haft sex med.

Jeg håber derfor mine råd kan hjælpe dig, og følger du dem, håber jeg at du om mange år, vil kunne se tilbage på dette øjeblik, og se at det var godt at vente 🙂

  • A, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat