Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg bisexuel

Hej j

eg er en pige på 13

og jeg har længe tænkt på min seksualitet,

jeg er nemlig ikke sikker på om jeg er hetero,

fordi at jeg bliver tændt af piger,

jeg er dog også bange for at komme ud hvids det nu var at jeg er biseksuel

fordi at min far ikke er helt så accepterende med lgbtq+.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa!
Det er helt okay at være i tvivl. Det er fuldstændig din beslutning om du vil sige det højt eller ej. Men jeg synes du skal være tryk ved at sige det.
Jeg er ret sikker på at din far vil acceptere dig 🙂 du kan altid ringe til børnetelefonen på nummeret 116111 og få råd af nogle gode rådgivere.

Held og lykke 🙂
Hvis du vil sige det. PS: Det er jo “bare” en seksualitet. Det betyder ikke at du er en helt anden person end du var i går.
Håber jeg var til hjælp! K.H Pige på 12 år. 🙂

  • :-), Pige, 12 år

Hey jeg er biseksuel og jeg har fundet ud af, at det ikke rigtig handler om hvilke køn man tænder på, fordi at mest i teenage årene så bliver man lidt tændt af alle køn så jeg synes bare du skal udforske videre en eller anden dag slår det bare klikogså ved du , hvis du udforsker det. Så mit råd er bare at du udforsker det, men samtidig lader vær med at lade det fylde alt i din hverdag måske kan du sætte, for eksempel 15 min af til det hver dag eller hver uge hvor du kun tænker på det bare det ikke fylder for meget for det kan virkelig ødelægge din hver dag.Så husk at udforske det en gang i mellem

  • Anonym, Dreng, 14 år

jeg er også bisexual og er meget i tvil omkring min sexualitet det skal nok gå ,åske om et par måneder ved du det måske? btw har kun sprunget ud til mine venner måske skulle du snakke me en god ven??

  • non-binary, non-binary, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat