Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg biseksuel lesbisk eller hetero

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Forstår dig dig fuldt ud, når det gælder om at finde ens seksualitet . Det er så forvirrende!!

Men først og fremmest, det helt fint at være forvirret over det. Der skal ikke skyndes på den proces, med at finde ud af hvad man er. Da det ikke hjælper en dyt, selvom det kan være å frustrende .

Sprang selv ud som biseksuel i slut sommerferie 2020, men aner slet ikke hvor mange gange jeg har sat spørgsmålstegn ved det. Samt hvor forvirret jeg var, og lad mig sige det lige ud. Er selv ligeså forvirret nu, som jeg var enden jeg fandt ud af jeg var i hvert fald ikke hetero. Da jeg nu sætter spørgsmålstegn om jeg er panseksuel og ikke biseksuel, samt udover det er i det aseksuelle spektrum.

Du kan sagtens godt være biseksuel, men bare i perioder mere til trukket til det ene kan en det andet? For man kan sagtens være fx. biseksuel men være mere til piger.
Du behøves heller ikke at label dig selv, det helt okay også bare sige er en del af lgbtq+. Uden at sige et label, det synes jeg er vigtigt information. At du ikke behøves at label dig selv, det gøre det måske en smule bedre.
Det kan også godt tage flere år, før du måske finder et label du synes er rigtigt.

Det vigtigste er egentlig bare, hvis du finder et label. Er det et som du synes der føles rigtigt for dig. Samt det også helt okay at du ikke siger et label, men bare ved du ikke er hetero.
Siger held og lykke 😊
Kh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Hey pige.
på din alder er der 110% normalt at være i tvivl om hvilket køn man er til. men de fleste tænker bare for meget over tingende, men hvis du har haft det sådan længe kan det godt være at du er Pan-seksuel.
der er så mange seksualiteter du kunne google dig til hvilke forskællige der er.. 🙂

  • Hjælper bare hvor jeg kan:), Pige, 15 år

Jeg var også helt vild med at forsøge at putte mig selv i en kasse på et tidspunkt. Og mange af mine veninder strør om sig med alle de der mærkelige betegnelser, så er de det ene, så er de det andet. Det er jeg holdt op med. Jeg tar det bare som det kommer. For nylig var jeg sammen med en veninde. Vi fandt helt tilfældigt ud af vi begge havde lyst og det måtte gerne være nu og så hjalp vi lige hinanden til en tilfredsstillelse. Bagefter snakkede vi om det og var heldigvis afslappede omkring det. Nej, vi skal ikke giftes, tihi, men vi havde bare lige brug for hinanden på netop det tidspunkt. Så dreng, pige, begge dele – jeg har lært at være afslappet omkring det. Vi behøves ikke de der labels. Så syns også bare du skal ta det helt roligt.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat