Brev

Er jeg biseksuel eller nysgerrig?? Hjælp…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey mange piger fantasere om at være sammen med en pige ☺️ os mig selv allerede som 12 årige hvor jeg os ligesom hende den anden skriver en dag skulle sove sammen med en veninde hvor vi gik i bad sammen noget vi tit have gjort dog uden der er sket noget men lige præcis den her dag så spurgte jeg om jeg ikke måtte sæbe hende ind på ryggen der så endt med at gik videre ned til hendes meget flotte numse og bagefter tog hånden videre om på hendes meget smukke faste bryster så jeg blev mere og mere liderlig det gjorde hun så os så lige pludselig stod vi og kyssede mens vi rørte hinanden mange steder på kroppen, Og på skift slikkede hinanden forneden til en orgasme. fuck det var ubeskrivelig lige siden har vi gjort det mange gange 😜 så synes helt sikkert du skulle tag og prøve det hvis ikke med en anden.

  • Camilla, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat