Brev

Er jeg biseksuel eller nysgerrig?? Hjælp…

Okay så jeg tror måske jeg er biseksuel

men jeg ved det ikke helt.

Måske jeg bare er nysgerrig

men jeg har tænkt over det på det sidste og ærligt talt tror jeg at jeg ville kunne få det samme ud af et forhold med en pige som med en dreng.

Det er bare ret svært for mig at sige fordi jeg aldrig har været med en pige eller dreng på nogen måde

og jeg er ikke sikker på om jeg måske bare er lidt nysgerrig.

Jeg ville ikke have noget imod det hvis jeg er,

det er ikke som om jeg er bange eller noget (jeg har flere venner som er bi og jeg ved min familie ville være helt okay)

jeg er bare meget forvirret.

Hele mit liv er det ligesom bare blevet banket i mit hovede at piger skal lide drenge

og det er først i løbet af de sidste par år at det ligesom er gået op for mig at jeg også må kunne lide piger.

Er der nogle af jer der er bi som måske vil fortælle hvordan i vidste det?

Hvordan ved man sådan noget?

Og hvordan kan man komme ud efter man ligesom har etableret at man er hetero?

Hvad skal jeg gøre nu?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Uhh, jeg tror rigtig mange piger kender til dit problem. Faktisk tror jeg vildt mange piger er enten nysgerrige eller bisexuelle. Jeg havde selv min første oplevelse med en veninde som jeg skulle sove hos. Det var megavarmt så vi ville bare sove i underbukser. Varmen fra hendes krop og det at jeg mærkede hendes bryster påvirkede mig og det påvirkede også hende. Det endte i tilfredstillese hvad jeg altså ikke var flov over. Senere har jeg også kysset med en dreng så nu er jeg almindeligt forvirret. Tænker selv jeg er bisexuel, men ved det faktisk ikke. Syns det er forvirrende at være ung. Men syns ikke man behøves og fortælle det til andre men bare forsætte med og prøve sig frem.

  • Den forvirrede, Pige, 14 år

Prøv at se tilbage på da du var mindre og hvad der kunne være tegn på at du også kunne lide piger. Jeg fandt fx frem til at jeg var forelsket i Mulan, Fiona fra Shrek og Vanessa fra Phineas og Ferb 🙂
Prøv ellers at se noget yt eller nogle tik toks med lgbtqa+ folk. Nogle af deres story times eller lignede kunne vise sig at være relaterbare.
Ellers giv dig selv god tid. Det kan være super forvirrende, men det er ikke noget du behøves at vide lige nu. Du kan jo prøve både at være sammen med piger og drenge 🙂

  • Emilie, Pige, 14 år

Hey mange piger fantasere om at være sammen med en pige ☺️ os mig selv allerede som 12 årige hvor jeg os ligesom hende den anden skriver en dag skulle sove sammen med en veninde hvor vi gik i bad sammen noget vi tit have gjort dog uden der er sket noget men lige præcis den her dag så spurgte jeg om jeg ikke måtte sæbe hende ind på ryggen der så endt med at gik videre ned til hendes meget flotte numse og bagefter tog hånden videre om på hendes meget smukke faste bryster så jeg blev mere og mere liderlig det gjorde hun så os så lige pludselig stod vi og kyssede mens vi rørte hinanden mange steder på kroppen, Og på skift slikkede hinanden forneden til en orgasme. fuck det var ubeskrivelig lige siden har vi gjort det mange gange 😜 så synes helt sikkert du skulle tag og prøve det hvis ikke med en anden.

  • Camilla, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat