Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg bi eller gay?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige.

Det er svært og svare 100% på om du er lesbisk eller ej, da man er nødtil at prøve sig frem. Men umiddelbart som du fortæller, lyder du rigtig meget som mig selv i den alder. Jeg har aldrig været interesseret i drenge udover som venner,
Og det med forældrene har jeg også oplevet, især med min far som kom med homofobiske jokes hele tiden, men efter jeg sprang ud ændrede det sig helt og han accepterede mig, næsten med det samme.
jeg er 26 år nu og i forhold med en kvinde og vi har en søn sammen.

Just be you!

  • Malene, Pige, 23 år

Hej Pige. Jeg har selv gået med samme følelser og jeg er Bi. Jeg gør præcis det samme som du skriver og tror nok at du også er bi. Håber du finder ud af det og held og lykke!

  • Anonym, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat