Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er i tvivl om jeg er lesbisk

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ville ønske at vi kunne være venner, har fet på præcis samme måde, og mangler folk at snakke med om det. Uheldigvis er vi begge anonyme her.

Jeg synes at du skal lade være med at tænke på hvad dine forældre siger, da vi er i 2019 (snart 2020) og 73% af verdensbefolkningen accepterer det. Det er da i det mindste over halvdelen. Jeg har altid vidst at jeg var gay, og havde seriøst et crush på en dreng da jeg var 7😂 Jeg vidste det bare ikke. Det gik først op for mig senere at det egentligt var et slags crush. Har kun kunnet lide personer som er mit eget køn. Har aldrig været så meget som en lille smule interesseret i det modsatte køn. Hvis du en dag gerne vil springe ud, så anbefaler jeg at du skal prøve at se en masse LGBT youtube videoer, hører sange som handler om det eller følge kendte LGBT-personer. Det gav mig så meget håb at jeg var EKSTREMT tæt på at fortælle det til min familie. Hader at det skal være så svært, for det er jo egentligt ikke så vigtigt. Læste også en masse “quotes” som:

“I’m gay, but I’m also a million other wonderful things. Don’t forget that”

For det er jo bare en lille del af dig, det afgører ikke hvem du er som person.

Måske er du lesbisk, måske er du ikke, men uanset hvad er det helt okay. Bare giv det tid, prøv at eksperimentere ognså videre. Held og lykke!!

  • L, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat