Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er han klar

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, Pige på 14 år. Det kan godt være svært men, prøv og spørge ham ind til. Måske starte med om han vil give dig en finger, eller om han vil putte. Der er mange der synes det er svært og snakke om sex og onani. Men vis du bare skyder dig selv ud i det, så lykkedes det nok en skønne dag.
Husk ikke vær presset til noget. Og vis du får et nej. Er det et nej. 🙂

Anonym dreng.

  • Anonym dreng, Dreng, 12 år

Hej søde. Jeg mistede min mødom som 14 årig (er 14). Men du skal bare spørge ham. Det er det bedste du kan gøre. Forstår godt hvis det er lidt svært at spørge, men så start med at skriv det til ham. Bare spørg ham, om han er klar. Så må du selvfølgelig respektere det hvis det er et nej.

  • S, Pige, 14 år

Jeg begyndte selv med fingrene da jeg jeg var 14. Jeg synes jeg var for ung til samleje som 14-årig og det var min kæreste på 14 i hvert fald også! Han vidste ikke ret meget og det var en rigtig god start at starte med fingrene. Der var meget han skulle ha styr på, hvad er kønslæber, hvor sidder klitten, hvor er endetarmsåbningen, hvordan gir man en god finger osv. Jeg skulle jo også lære hans pik at kende. Først da vi havde været sammen med fingrene i nogen måneder (og var blevet 15) gik vi over til samleje. Og der var det godt at vi kendte hinandes kønsdele rigtig godt.

  • Isabella, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat