Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er han bøsse

Hej alle sammen.

 

jeg er en 13 årig dreng som er bøsse. Jeg har ikke sagt det til nogen endu og jeg følger mig sådan lidt alene.

Jeg ser vireklig meget op til min tysk lære og jeg har sådan lidt på fornemelsen at han er bøsse. Men det er bare et gæt. Jeg vil virkelig gerne vide om han er bøsse. men problemet er bare at jeg ikke tør at spørger ham.
 

Har i en måde jeg kan finde ud af han er bøsse uden at spørger ham direkte måske sende et anonymt brev eller noget andet.

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg syntes det er mega sejt at du ved du er homosexuea nu, jeg er 15 år og fandt ud af at jeg var til piger her for et år side.
Jeg har også haft en historie læreinde, som jeg syntes lignede at hun var til piger, vi spurgte sådan lidt ind til hvad hendes kæreste hed eller om hun havde en kæreste, men hun svarede ikke helt på det.
Men så en dag, hvor jeg selv havde det rigtig dårligt, tog hun fat i mig og tog en snak med min om hvordan det var at være til piger, og det bar først der jeg sådan helt fandt ud af at hun var til pige.
Synte det er mega sejt at du har fundet ud af at du er til drenge ???️‍?

  • Freya, 15 år

send et brev og sig at det er en fra din klasse og skriv at om han er bøsse for så finder du ud af det vis han svare

  • Anonymous, Dreng, 10 år

sig det til din familie det går ikke noget vis du siger det til din familie det er jo normalt af at man er bøsse.

  • pige fra ballerup på 11 år, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat