Brev

Er han bøsse?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære Dreng på 15.

Det kunne være at personen er biseksuel. Det vil sige han er til begge køn. En af de måder at finde ud af det på, er vel bedst muligt at spørge ham direkte hvad han er til.

Det kan dog godt være svært, og samtidig være grænseoverskridende, da det er meget åbent spørgsmål.

En anden ting var at fortælle ham hvad du føler. Hvis han har en idé om, du er til fyre, ville han nok ikke blive særlig overrasket over at høre det fra dig selv, og det ville helt sikkert gavne dig, da du får lettet noget fra dit hjerte.

Der er fordele og ud lemper ved at date sin ven. Som jeg self gætter på du har taget med i dine overvejelser.

Husk altid på, det kan have effekt på jeres venskab hvis et forhold ikke holder, eller han måske slet ikke er til drenge/mænd/fyre.

Det er altid vigtigst når det omhandler venskab, at man kigger på hvad der har mest betydning for en. En tæt ven som man ved altid er der for en, og som acceptere en for den man er. Eller risikoen for at miste den ven, som man i så lang tid har haft tillid til, og stoler på.

Udfra hvad du skriver med i deler seng sammen nogle gange. I rør hud mod hud, han sender dig hjerter, kunne det godt indikere at han har nogle følelser for dig. Men igen, om det er som ven eller mere, det kan kun han besvarer.

Jeg ville nok mest anbefale dig, at fortælle ham hvordan du føler, det kan være svært, men det kan også gavne dig. Du finder ud af hvad han føler, samt du får lettet dit hjerte. Du finder ud af om han kan acceptere dig for hvem han er. Hvis han ikke kan det, jamen så er han ikke en sand ven, selvfølgelig kan han afvise dig som forhold potentiale, men bibeholde jeres stærke venskab, så du kan få fundet din prins på den hvide hest.

Jeg håber noget af det jeg skriver, giver mening og kan bruges.

  • HrVennelighed, Dreng, 23 år

Tror du skal komme officielt ud til ham, fx kan du spørge om han kan lide en bestemt pige, og så bagefter tilføj “ja hun er I hvert fald ikke lige min type, jeg er til drenge”. Altså prøv bare at fortæl det sammen med noget andet, så er det mindre akavet og han har tid til at tænke. Tror måske han har prøvet at teste om du er bøsse ved at sende hjerter osv, og se din reaktion. Jeg ved ikke om han er forelsket i dig, men måske kommer han ud for dig hvis han er, når han 100% ved at du er. Held og Lykke!

  • Hogl, Pige, 14 år

Hej ven!

en god måde at spørge naturligt er ved at bringe emnet op. feks. ved at sige hvor godt det er at gay marriage er lovligt i så mange lande. derefter kan du spørge ind til hans seksualitet. sådan kommer spørgsmålet i hvert fald casual op. hvis han så spørger ind til dig kan du jo sige at du er til drenge.

jeg vil selfølgelig ikke love noget, men det kunne godt lyde som om han godt kan lide dig når han jo sender hjerter ¯\_(ツ)_/¯

Håber du finder ud af det ♡
Kh Æble

  • Æble, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat