Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det normalt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa

1. ALLE problemer er vigtige.

2. Det er helt normalt have sådanne tanker – også i din alder. Mange unge drømmer om at være i et forhold i puberteten. Nogle gør det endda i en tidligere end det. Men tag dig tid til at finde den rette partner før du starter et officielt forhold.

I forhold til kysseriet osv. så kommer det til at ske når det kommer til at ske. Det er dog VIRKELIG VIGTIGT at du føler dig tryg og sikker i din partner når du har sex, ellers kommer du nok til at fortryde det senere hen

Håber du finder ud af det

  • Keglen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat