Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det en orgasme?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det lyder helt klart som om du har fået en orgasme, men det er ikke noget at skamme sig over for det er helt naturligt og det føles rigtig dejligt.. tror det er lidt forskelligt hvornår man får sin første orgasme, tror jeg var 11 og har gjort det siden næsten hver dag..

  • Mulle, Pige, 15 år

Ja det lyder som en orgasme. Nogle får flere orgasmer før de mister lysten, andre (ligesom mig selv) mister som regel lysten efter jeg er kommet første gang. Begge dele er helt normalt.
Håber jeg hjalp!

  • E, Pige, 16 år

Som de andre siger, det er orgasme. Det en vidunderlig følelse ❤️ Bliv endelig ved, lær din krop at kende, det kun en god ting at du gør det. Nu mere du lærer din krop at kende. Nu flere orgasmer kan du ende med at opnå, hvilket er en fordel når du får en kæreste du gerne vil have sex med. Da det betyder at han har mulighed for at give dig orgasme, før han får sex med dig. Nu mere du kender din krop, nu mere ved du også hvad du kan lide, den dag du får en kæreste.

Selvom jeg er 22 I dag. Lærer jeg stadigvæk nyt om mine egne lyster, da vi udvikler os. Du skal derfor ikke skamme dig, men vær stolt af dig selv.

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat